26 előadó 13 helyszín

2020.08.13. 08:35

Rockváros lesz Győr csak győrieknek augusztus 20-án – Mutatjuk a BaRock Zenebona fellépőit – galéria

Egy napra rock zene tölti majd meg a város utcáit. A résztvevők 13 helyszínen 26 előadóval találkozhatnak augusztus 20.-án. Az egész országban ismert nagy nevű együttesek mellett helyi feltörekvő rock zenészek is bemutatkoznak az I. Győri BaRock Zenebonán.

kisalfold.hu

Fotó: Csapó Balázs

A járvány miatt nem lehet megtartani a tervezett nagy nyár záró koncertet, de Győrben így sem maradnak esemény és zene nélkül a lakosok. A BaRock Zenebona koncertjein való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Erre péntek délelőtt 8 órától van lehetőség a jegymester.hu oldalon vagy személyesen a Baross úti Látogatóközpontban. A megkötések miatt csak 500 fő alatti rendezvényeket lehet megtartani, így a jegyek száma korlátozott. A lehetőség csak győri lakosok számára nyitott, ezért az igényelt jegyek csak győri lakcímkártyával együtt érvényesek és egy kártyával maxim két fő regisztrálhat. A belépéshez szükséges a kinyomtatott jegy, lakcímkártya és személyi igazolvány, ezek felmutatásával kapható meg a karszalag, amivel ki-belehet járni a koncert helyszínén.

Minden helyszínen egy előzenekar és egy nagy zenekar lép fel. A beléptetés 17 órától van, a koncertek pedig egységesen 18 órakor kezdődnek, minden helyszínen.

Fellépők

Váray László Akusztik Stand Up, és a Kiscsillag – Apátúr-ház udvara

LXEear és az Ivan & The Parazol – Arany János Általános Iskolában

Phrenesis és a Fish! – Bácsai Sport Pálya

Eszkimó és a Vad Fruttik – Bezerédj- kastély

Dömper és a Leander Kills – Bridge

ZeroDay és a Road – DAC- Sportpálya

Shake Band és az Intim Torna Illegál – Gyirmóti Művelődési Ház

Dorothy és az Aurora – József Attila Művelődési Ház

Name Project és az Anna and the Barbies – Likócsi Közösségi Ház

Hetedik Bekezdés és az Ocho Macho – Győri Móra Ferenc Általános Iskola és a Győri SZC Sport és Kreatív Technikum

Goldstep és a Depresszió – Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ

RockMilady és a Bikini – Olimpiai Sportpark

Falcon Project és a Zártosztály – Győri Műszaki SzC Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakgimnáziuma Szakközépiskola (PÁGISZ)

Fotó a sajtótájékoztatóról

Fotó: Csapó Balázs

Korábban – Az I. Győri BaRock Zenebona keretében a város több helyszínén lesz 500 fő alatti koncert Győrben augusztus 20-án. A részletekről Dr. Dézsi Csaba András polgármester sajtótájékoztató keretében számol be csütörtökön délelőtt 9 órakor, de a program plakátját már posztolta a Facebook-on a polgármester.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában