valentin

2020.01.29. 09:46

Szerelmesek Bálint-napja a fertődi Esterházy-kastélyban

Bálint-napon, a szerelmesek, a szerelem ünnepén a fertődi Esterházy-kastély emlékezetes élményt kínál a szerelmespároknak.

kisalfold.hu

Az Esterházyak és a szerelem – tematikus tárlatvezetések

Február 14-én 10, 12, 14 és 15 órakor tematikus tárlatvezetések indulnak a kastély lenyűgöző látványt kínáló barokk-rokokó termeibe, ahol ez alkalommal ajándék fotózással várják a párokat. A fotózáshoz regisztráció szükséges (név, e-mail cím), annak érdekében, hogy az elkészült képeket a résztvevők mielőbb láthassák.

Exkluzív tárlatvezetés pároknak

Február 14-én exkluzív pezsgős kastélylátogatásra is várják a szerelmespárokat a legek kastélya mesés, barokk helyszínén.

Az emlékezetesnek ígérkező program fotózással és pezsgős koccintással kezdődik, majd vezetett kastélylátogatással folytatódik, ahol a kastély főépületének termeit, dísztereit tekinthetik meg a szerelmespárok. (kb 30-40 perc, 4 dísztér, hercegnéi előszoba, lakk kabinet, és kápolna).

A romantikus tárlatvezetések 16, 16:30 és 17 órakor indulnak, és előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az exkluzív tárlatvezetések díja 10.000 forint/pár.

Bálint-napon a szerelmeseknek külön is kihagyhatatlant élményt kínál a fertődi Esterházy-kastély.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában