Tanév vége

2024.06.10. 17:04

Díjátadóval zárta a tanévet a Győri Tankerület - Fotók

Hetedik alkalommal került sor a Győri Tankerületi Központ tanévzáráshoz kötődő díjátadó ünnepségére hétfőn délután a Győri Zsinagógában.

Barki Andrea

Az ünnepi eseményt dr. Nagy Adél tankerületi igazgató nyitotta meg, köszöntőt mondott Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke. A kitüntetésekhez járó tárgyjutalmak, üvegplasztikák, emlékérmek, emléktárgyak különlegessége, hogy a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium, valamint a Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjai tervezték és saját kezűleg készítették el. 

A Győri Tankerület tanévzáró és elismerésátadó ünnepsége 
Fotó: Molcsányi Máté

Köszöntötték az állami elismerésben részesülőket

Az elismerések átadása előtt köszöntötték a nemrég Eötvös József-díjat kapott Németh Tibort, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium igazgatóját, aki a Kiváló Pedagógus Életműdíjat is átvehette, Kovacsics Imréné, a Somogyi József Általános Iskola igazgató-helyettese és Ferlingné Csányi Edit, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Soproni Tagintézményének vezetője részére pedig Miniszteri Elismerő Oklevelet adtak át. 

Köszöntötték a nemrég Eötvös József-díjat kapott, életműdíjas, nyugdíjba vonuló Németh Tibort, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium igazgatóját. 
Fotó: Molcsányi Máté

Az ünnepségen köszöntötték Németh Tibort, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium valamint Héczné Tóth Mária Magdolnát, a Mosonszentmiklósi Széchenyi István Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola vezetőjét, valamint Kovacsics Imrénét, a Somogyi József Általános Iskolából akik a tanév végén nyugdíjba vonulnak.

Átadták a tankerület díjait

Az "Év Tanára" díj elismerésben részesült Medei Erika Margit, a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium tanára és Pintér Ildikó, a Kazinczy Ferenc Gimnázium és Kollégium nevelőtanára, kollégiumvezetője, főigazgató-helyettese. Az "Év Tanítója" díjat vehette át Németh Andrea, a Győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola és Magyarné Varga Gabriella, a Győrzámolyi Petőfi Sándor Általános Iskola tanítója. Az "Év Pedagógusa" díjjal Juhászné Bedő Henrietta, a Győri Kossuth Lajos Általános Iskola fejlesztőpedagógusa és Horváthné Tóth Anikó, a Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény intézményegység-vezetője, gyógypedagógusa munkáját. Az "Év Dolgozója" Szabóné Marczali Anett, a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola iskolatitkára és Székely Józsefné, a Mosonmagyaróvári Éltes Mátyás Általános Iskola, Óvoda, Kollégium, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény iskolatitkára lett.

Elismerő Oklevelet kapott

• Baginé Tóth Tünde, a Lőrincze Lajos Általános Iskola igazgató-helyettese, tanítója

• Samu Andrea, a Tápszentmiklósi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola tanítója

• Mervó Annabella, a Mosonmagyaróvári Fekete István Általános tanítója

• Kissné Kósa Gizella, az Écsi Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola főigazgató-helyettese, tanára

• Kaszás Lászlóné, a Győri Kölcsey Ferenc Általános Iskola tanítója

• Sass Anita, a Radó Tibor Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény gyógypedagógusa

• Kruzslitz Attila, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Győri Tagintézmény gyógypedagógusa

• Nagyné Soós Andrea Mária, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Csornai Tagintézményének gyógypedagógusa

• Schiberna Katalin, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Soproni Tagintézményének gyógypedagógusa

• Staigervaldné Kiss Beatrix, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Pedagógiai Szakszolgálat Kapuvári Tagintézményének gyógypedagógusa

• Zakariás Péter, a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola tanára

• Hegedűsné Kollár Ilona, a Fiáth János Általános Iskola tanítója

• Liziczai Márk Imre, a Mosonmagyaróvári Kossuth Lajos Gimnázium és Kollégium gimnáziumi tanára

• Dr. Vörös Ferenc Róbertné, a Győri Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola tanára

• Domsi Géza, a Liszt Ferenc Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola tanára

• Kovacsics Imréné – Somogyi József Általános Iskola

 



 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában