Mandátum

2024.04.04. 10:00

Tisztújítás a csornai evangélikusoknál

Kisalföld.hu

A gyülekezet megválasztotta az új tisztségviselőket. Fotó: Evangélikus gyülekezet

Ebben az évben véget ért a hat évre megválasztott presbiterek és gyülekezeti tisztségviselők mandátuma a Csorna–kapuvári Evangélikus Egyházközségben. A közelmúltban tartottak választást és az új tisztségviselőket ünnepi istentiszteleten be is iktatták, Isten áldását kérve életükre és szolgálatukra. 

A gyülekezet felügyelője Tóth Attila lett, aki 2018-tól presbiterként is szolgálja egyházát, illetve az előző ciklusban is ellátta a felügyelői feladatokat. Ő szervezi a presbitériummal együttműködve a gyülekezet mindennapjait és intézi a gazdasági ügyeket. A gyülekezet gondnoka Kónya Krisztián, gazdasági felelős Tóthné Gősi Teodóra, jegyző Knollné Varga Beáta, egyházmegyei küldött Fejes Sándor. 

A presbitériumban munkájukat segíti Bognár Lajos, Czigány Istvánné, György Lászlóné, Horváth Ferenc, Horváth Judit, Horváthné Balázs Nóra, Joób Miklós, Káldi Jenő, Knollné Varga Beáta, Kónya Krisztián, Lechner Aranka, Papp Gergely, Rasztovich Miklósné, Szalay Edina, Tóth Attila és Tóthné Gősi Teodóra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában