Adomány

2024.04.11. 16:35

Rotary Club Soprontól érkezett az adomány az idősotthonnak

A Rotary Club Sopron a januárban jótékonysági bálon befolyt összegből 1,2 millió forinttal támogatta a Soproni Szociális Intézmény Balfi úti Idősek Otthonát, melynek átadóját szerdán tartották meg. A támogatást a mindennapi élethez szükséges eszközökre fordították, melynek keretében 350 darab törölközőt és 700 darab mosdókesztyűt vásároltak a lakóknak.

Kisalföld.hu

A Rotary Club Sopron 1,2 millió forinttal támogatta a Soproni Szociális Intézmény Balfi úti Idősek Otthonát.

Fotó: Szalay Károly

- Hálásan köszönöm a Rotary Club Sopronnak, hogy a Soproni Szociális Intézmény segítését szívügyüknek tartják. A Club szinte minden évben nagy értékű ajándékokkal lepi meg a fogyatékkal élő ellátottjaink, az idei évben pedig a Rotary Bálból befolyt összeget is az intézményünkre fordították. Kérésünknek megfelelően a Balfi úti Idősek Otthona lakóinak vásároltak szállodai minőségű textileket - mondta el Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény vezetője.

- Régóta jól működő kapcsolat van a Rotary Club Sopron és a Soproni Szociális Intézmény között. Az elnökségem kezdete óta pedig azon dolgozom, hogy még jobban megszilárdítsuk ezt a kapcsolat. Úgy látom, hogy ez az irány jó, hiszen így több szegmens rászorulóihoz jutnak el az adományaink és eléri az összes támogatásunk a célját, segít a mindennapokon - tette hozzá Gyenge Koppány, a Rotary Club Sopron elnöke.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában