Összegyűltek az ajánlások a FIDESZ-KDNP jelöltjeire Mosonmagyaróváron

A FIDESZ-KDNP jelöltjeire összegyűlt ajánlóíveket ma reggel hivatalosan is leadtam a Helyi Választási Irodában – jelentette be közösségi oldalán Árvay István mosonmagyaróvári polgármester.

Kisalföld.hu

Fehérné dr. Bodó Mariann, Helyi Választási Iroda vezetője vette át az ajánlóíveket Árvay István mosonmagyaróvári polgármestertől. Forrás: dr. Árvay István

Árvay István még szombaton tette közzé közösségi oldalán, hogy összegyűjtötte a hivatalos jelöltté válásához szükséges ajánlásokat. Hétfőn már arról adott hírt, hogy azokat leadta a Helyi Választási Irodában. 

"Harmadik ötéves ciklusomban szeretném bizonyítani, hogy nincs rátermettebb csapat annál, mint amit ezalatt a hosszú időszak alatt sikerült összegyűjtenem és akik az adott helyen jól szolgálták városunkat" – írta oldalán a város polgármestere.

Hozzátette: "Tudom, hogy sok kritika is érheti a városvezetés, városüzemeltetés munkáját, mégis azt gondolom, közös akarattal, jószándékú városi polgárok hathatós segítségével a város előtt nyitva álló lehetőségeinket továbbra is jó színvonalon leszünk képesek kihasználni. Minden más alternatívát kockázatosnak és veszélyesnek látok, amely törékeny önkormányzati rendszerünk működésében beláthatatlan károkat okozna."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában