Összefogás

2024.04.12. 15:25

Mindkét lábát elvesztette a családapa – Jótékonysági koncertet szerveznek neki

Igaz Péternek, a két gyermekes családapának vérmérgezés miatt mindkét lábát amputálni kellett. A család a lelki terhek mellett anyagiakkal is küzd. A rábapatonai Malomalja Sörözőben jótékonysági koncertet szerveznek neki április 13-án.

Igaz Pétert február elején tüdőgyulladással és vérmérgezéssel szállították kórházba. A vérmérgezés miatt a 35 éves kétgyermekes családapának mindkét lábát amputálni kellett. A család albérletben él, 2 gyermeket nevelnek párjával Rábapatonán. A lelki terhek mellett most anyagi nehézségekkel is meg kell küzdeniük. 

A lakosságot összefogásra, segítségnyújtásra buzdítják. Jótékonysági koncertet szerveznek április 13-án a Malomalja Söröző előtti party sátorba délután 5 órai kezdettel. A fellépők között lesz id. Galló István, Németh Niki, a Várakozni Tilos!, a SzivaRock, az Iron Vének és a Retrodisco Dj Attissal. 

A belépés díjtalan, felajánlásokra a helyszínen lesz lehetőség. A koncertek mellett főzés is lesz, illetve bögréket lehet vásárolni. A befolyt összeget szintén a családnak szánják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában