Felhívás diákoknak

2024.04.12. 15:01

Így írok én! - Kiírták az irodalmi pályázatot Sopronban

Ismét irodalmi pályázatot hirdet a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.! Az „Így írok én” pályázatra Sopron és környéke 10-14 éves diákjainak műveit várják "Száll a tavasz kibomolt hajjal, heverő hegyek ormán" címen vers, mese, novella és tetszőleges műfaj kategóriákban.

Kisalföld.hu

Beküldési határidő: 2024. május 13., hétfő. Személyesen vagy levélben a Liszt-központban (Liszt Ferenc u. 1. Fekete Gergely részére) lehet leadni, elektronikus úton a [email protected] címre kell küldeni a pályázati anyagot. 

A pályaműveken szerepeljen a tanuló neve, értesítési címe, telefonszáma, e-mail címe, az iskola neve és osztálya, valamint a szülő hozzájáruló nyilatkozata. A beérkezett műveket a Roskó Mária, Szittner Ágnes és Zentai László alkotta szakmai zsűri értékeli.

A kategóriák győztesei meghívást kapnak az „Így írok én!” gála rendezvényére, ahol előadják a díjazott alkotásokat, vagy azokból részleteket. A győztes pályaművek megjelennek a Soproni Füzetek következő számában. A gála a Liszt-központban lesz, tervezett időpontja: 2024. május 24. péntek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában