Vásár

2024.03.17. 15:04

Vasárnapi kavalkád a Szigetközi Szatyorral a Magyar utcán Mosonmagyaróváron - fotók

A csodás tavaszi idő sokakat vonzott ki vasárnap a Szigetközi Szatyor vásárba, melynek a mosonmagyaróvári Magyar utca adott otthont. Kézművesek és őstermelők mellett a civil szervezetek és intézmények is bemutatkoztak.

Mészely Réka

A Belvárosi Üzletkör Klaszter Egyesület szervezésében első ízben várták Mosonmagyaróváron a Magyar utcára az érdeklődőket: újra találkozhattunk kedvenc árusainkkal és megtölthettük kosarainkat a szigetközi térség termékeinek legjavával. A Szigetközi Szatyor közösség ötven őstermelője és kézművese hozta el portékáit. 

A megszokott minőség és széles választék mellett a jól ismert fajátékok és parázson sült Kalóz Kürtőskalács sem maradhatott el. A vasárnapi ebédről is gondoskodtak a szervezők. 

A tizedik, jubileumi eseményen tizenhárom helyi civil szervezet, sport egyesület és intézmény is bemutatkozott, akik számos programmal készültek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Balogh Zoltánt, a rendezvény főszervezőjét is meglepte a rendezvény sikere. Régen látott tömeg fordult meg a magyaróvári belvárosban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában