Közönségdíj

2024.03.21. 17:57

Orvosi díjat kapott a csornai orvos, Dr. Czumbil Norbert

Csornai orvos, dr. Czumbil Norbert nyerte el a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj Északnyugat-Magyarországi közönségdíját 2024-ben. A neurológus jótékony célra ajánlja fel a díjjal járó pénzjutalmat.

Cs. Kovács Attila

Lezárult a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj idei szavazása. A kezdeményezés honlapján olvasható eredmény szerint Északnyugat-Magyarország közönségdíjasa dr. Czumbil Norbert, csornai neurológus lett.

Fotó: Dr. Czumbil Norbert közösségi oldala

Dr. Czumbil Norbert közösségi oldalán köszönte meg a rá leadott szavazatokat és bejelentette: a díjjal járó pénzjutalmat jótékony célra ajánlja fel.

Köszönöm szépen a sok-sok támogatást, erőt, segítséget amit kaptam Tőletek!

Így elnyertem a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat! Tudom, hogy sok ember támogatott, enélkül nem sikerült volna. A támogatást vissza szeretném adni, a díjjal járó pénzjutalmat jótékonysági célra küldöm: negyed részét a csornai Katolikus Karitász, negyedét a II. Rákóczi Ferenc Iskola és Óvoda, negyedét a pápai Katolikus Karitász, és negyedét a nagykárolyi Kalazanci Szent József Középiskola kapja.

Én pedig teszem a dolgomat tovább

- írta Czumbil doktor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában