Víz világnapja

2024.03.26. 07:00

Nyílt nap az Aquánál - Mosonmagyaróváron és Feketeerdőn várják a látogatókat

A víz világnapja alkalmából több mint 1800 óvodás és iskolás számára szervezett az Aqua Szolgáltató Kft. telephely-látogatást. A 30 éves szolgáltató április 6-án, szombaton a felnőtt lakosság előtt nyitja meg kapuit. Ingyenes egészségügyi szűrésekkel és tanácsadással is készülnek.

Mészely Réka

A nyílt napon várják az érdeklődőket 8 és 13 óra között az Aqua mosonmagyaróvári szennyvíztelepén és a Feketeerdő vízműtelepen. A programon a cég kollégái kalauzolják a látogatókat, megmutatva, hogy mi mindennel járul hozzá az Aqua immáron 30 éve mindennapi életünkhöz, kényelmünkhöz. 

Idén a mosonmagyaróvári Karolina Kórház-Rendelőintézet Egészségfejlesztési Irodája is csatlakozik a programhoz: a Feketeerdő vízműtelepen ingyenes egészségügyi szűrésekkel és tanácsadással készülnek. Testösszetétel-elemző géppel végeznek méréseket és kiértékelik az eredményt, dietetikai tanácsadást tartanak, valamint vércukor-, húgysav-, és koleszterinmérést is végeznek. 
Előzetes bejelentkezésre az kft. titkárságán hétköznaponként 7 és 15 óra között van lehetőség a 96/577-465-ös és a 30/641-6494-es telefonszámokon és a [email protected] e-mail-címen. Jelentkezni március 28-ig lehet. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában