A tűzoltók munkája és eseményei

2024.02.21. 15:01

Tűzoltós kézművespályázat Soboron

Kézművespályázatot hirdet a Sobori Önkéntes Tűzoltó Egyesület A tűzoltók munkája és eseményei címmel. Óvodás, alsó és felső tagozatos általános iskolás gyerekek munkáit várják a szervezők.

Kisalföld.hu

A készítés technikája nincs szorosan meghatározva: lehet rajz, kollázs, montázs, vagy más, a gyerekek által kedvelt módszer. Használhatnak színes papírt, textilt, gyurmát, fát és egyéb, természetes alapanyagokat is. Az alkotások A3-as vagy A4-es méretben készülhetnek. Hátoldalukra rá kell írni a pályázó nevét, életkorát, osztályát. A beérkezett munkákat zsűri értékeli például az összhang, az eredetiség, kifejezőerő, technika, eszközhasználat alapján. A beadási határidő március 13., a műveket a sobori önkormányzathoz kell eljuttatni délután négy óráig. Az eredményhirdetés és díjkiosztó március 16-án lesz a sobori Teleházban, az önkéntes tűzoltó-egyesület családi napján. További információk a polgármesteri hivatalban kérhetők. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában