Pannon-Víz

2024.02.24. 09:25

Csőtörés Csornán - Három utcában is szünetel a vízellátás a rábaközi kisvárosban

Csőtörés történt Csornán a Soproni u. 40. szám előtt az ivóvíz gerincvezetéken - közölte a szolgáltató.

Kisalföld.hu

A Csorna keleti körforgalmából kivezető szakaszon Győr irányába a Győr felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra lehet számítani a csőtörés miatt. Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

  • A javítási munkák miatt az ivóvízellátás átmeneti szünetelésére lehet számítani a Soproni úton a Győr felöli körforgalom (keleti körforgalom) és a Mátyás király u. közötti szakaszán, továbbá a Mátyás király úton a Soproni út és Petőfi u. közötti szakaszán.

"A javítások idejére lajtos kocsiból ivóvízvételezést biztosít Társaságunk a szolgáltatásból kiesett felhasználók részére a Soproni u.- Mátyás király u. sarkánál.

Továbbá felhívjuk a Tisztelt Közlekedők figyelmét, hogy a Csorna keleti körforgalmából kivezető szakaszon Győr irányába a Győr felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra lehet számítani. Kérjük, vezessenek körültekintően! Az üzem visszaállítását követően a rendszer levegős lehet, illetve a víz átmeneti elszíneződése várható a környéken.

Tájékoztatjuk felhasználóinkat, hogy a szükséges és elkerülhetetlen beavatkozást követően a víz esetleges elszíneződése rövid időn belül megszűnik, egészség károsító hatása nem lesz. Érdemes kiengedni a vízcsapot, elősegítve ezzel a víz színének mielőbbi letisztulását. Megértésüket és türelmüket köszönjük!" - tájékoztatott a Pannon-Víz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában