Elismeréseket adtak át

2023.12.04. 17:13

Ünnepélyes állománygyűlést tartottak és parancsnokot neveztek ki a Soproni Rendőrkapitányságon - fotók

A Soproni Rendőrkapitányságon hétfőn tartották az év végi ünnepélyes állománygyűlést, ahol kitüntetéseket is átadtak.

Kisalföld.hu

Fotók: Szalay Károly

A Soproni Rendőrkapitányságon tartott állománygyűlésen részt vett a városvezetés nevében Farkas Ciprián polgármester és Simon István alpolgármester. A kitüntetéseket a kapitányságvezetőjével, Herczeg Zoltán alezredessel adták át.

- Olyan korban élünk, amikor a biztonság felértékelődött fogalom. Ebből értetődő, hogy a soproni rendőrség munkája minden itt élő polgár számára fontos, és másként nem pótolható szolgálatot jelent.

Az önkormányzat ennek tudatában viszonyul a közbiztonság kérdéséhez, és minden alkalmat megragadunk, ami rendelkezésünkre áll, hogy a rendőrség munkáját nem csak szavakban, de tettekben is elismerjük. Fontos az is, hogy az itt dolgozók munkáját megbecsüljük, úgyhogy időközönként jutalmat szoktunk adni a rendőrkapitányság állományának pontosan azért, hogy Sopron közösségének a nagyrabecsülésem ekképpen is kifejezzük - hangsúlyozta Farkas Ciprián.

A rendőrkapitányság állományának azon dolgozói részesültek elismerésben, akik a 2023. évben kiemelkedő szakmai tevékenységet végeztek. Az elismerések után Herczeg Zoltán kinevezte a Soproni Rendőrkapitányság rendvédelmi osztály szolgálatirányító parancsnok beosztásba Kiss Sándor József rendőr törzszászlóst.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában