Egészségügy

2023.12.10. 13:02

Szakdolgozókat köszöntöttek Kapuváron

Az elmúlt évek hagyományait követve a Magyar Orvosi Kamara Győr-Moson- Sopron Vármegyei Területi Szervezete ebben az évben is kitüntette azon szakdolgozókat, akik az elmúlt évtizedekben kiemelkedő munkát végeztek. A díjazás jelölés alapján történt, melyet az erre a célra létrehozott bírálóbizottság bírált el.

Kisalföld.hu

Dr. Benedek Zoltán, Papp Lászlóné, dr. Kerekes György, Nagyné Horváth Zsuzsanna és dr. Schmidt Péter a díjátadón. Fotó: Reményiné Lung Katalin

Szerdán Kapuváron, a Lumniczer Sándor Kórház dísztermében dr. Benedek Zoltán fő- igazgató és dr. Kerekes György orvos igazgató jelenlétében dr. Schmidt Péter köszöntötte a megjelenteket. Beszédében kiemelte: nagyon fontos, hogy az egészségügy számos területén tevékenykedő szakdolgozók munkáját elismerjék. A MOK szakdolgozói díjat Papp Lászlóné Bella Gyöngyi szülésznőasszisztens kapta, aki közel fél évszázada dolgozik az egészségügyben, hatalmas munkabírású és minden hozzá forduló pácienshez türelmes és nagyon segítőkész. 

Ugyanebben az elismerésben részesült Nagyné Horváth Zsuzsanna aneszteziológiai asszisztens, egyben az egynapos sebészet koordinátora is. Kiemelkedő munkája során a Covid–19-járvány ideje alatt győri helyettesítéssel jelentősen segítette a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház munkáját is. 

A díjakat, tárgy- és pénzjutalmat virágcsokor kíséretében dr. Schmidt Péter és dr. Benedek Zoltán főigazgató adta át. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában