Szakmai verseny

2023.12.06. 18:26

Karácsony Kupa a mosonmagyaróvári Hunyadi-iskolában

Tizenhatodszor szervezte meg Karácsony Kupa elnevezésű szakmai versenyét a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Mosonmagyaróvári Térség elnöksége, idén immár három szakközépiskolában. Elsőként a Hunyadi-iskola diákjai mérték össze tudásukat.

Mészely Réka

Három napon versengenek a mosonmagyaróvári szakközépiskolák diákjai a 16. Karácsony Kupa keretében. A megmérettetés szerdán a Hunyadi-iskolában kezdődött, csütörtökön a Glück-iskolában folytatódik, míg pénteken a Bolyai-iskola tanulóinak szervezik meg.

A mosonmagyaróvári Hunyadi-iskolában a Karácsony Kupa díjazott diákjai. Fotó: Kerekes István

Csalló Gábor, a Győr-Moson- Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségi tagja, a Mosonmagyaróvári Térség elnöke köszönetet mondott Kulacs Zoltánnak és Czakó Csabának, hogy tizenhat éve kitalálták, legyen egy helyi megmérettetés az iskolákban, ahol a diákok számot adhatnak a tudásukról. Borsics József, a Győri SZC Hunyadi Mátyás Technikum igazgatója megköszönte a kamarának a szervezést. Mint mondta, nagy lehetőség a diákjaik számára, hogy kipróbálhatják magukat. A Hunyadiban egyébként nyolc területen versenyeztek, és nyílt napot is tartottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában