Ez történt

2023.12.20. 19:55

Erről írtunk 40 éve: két tartálykocsiból csöpögött a gyúlékony benzol Sopronban

Erről írt a Kisalföld 20, 40 és 50 éve december 20-án.

Kisalföld.hu

50 éve - KISZ-esek tanácskoztak Győrben

Szenvedélyes vitaszellem jellemezte Győrben azt a tanácskozást, amelyet a KISZ győri járási bizottsága és a Győr-Sopron megyei Tanács győri járási Hivatala hívott össze a járásban tevékenykedő fiatal tanácstagok részére. A járás vezetői közvetlen információkat szereztek a községek eredményeiről, örömeiről, gondjairól. A fiatalok véleményt cseréltek, tapasztalatokat szereztek, tanultak egymástól. 

40 éve - Csöpögött a benzol Sopronban

A MÁV soproni vontatási telepének dolgozói tegnap déli 12 óra 20 perckor arra lettek figyelmesek, hogy két tartálykocsi csöpög. Mivel a kocsik rendkívül gyúlékony, az egészségre ártalmas benzolt szállítottak, azonnal értesítették a tűzoltóságot. A vasúti forgalmat rögtön leállították, így három órán keresztül, összesen hat személyszállító vonat utasait autóbuszok szállították a rendezőpályaudvarról a személypályaudvarra, illetve vissza. 

20 éve - Sószobák az ovikban

Sószobákkal bővült a csornai napközi otthonos óvoda. A sószobák létrehozásában segítettek a szülők, az önkormányzat, valamint a Csornakő kft., a Molnár Elektronikai Kft. és a Németh kft. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában