Még lehet csatlakozni

2023.12.13. 12:59

Adományok Tata rászorulóinak

A tatai önkormányzat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportjával együttműködve idén is megszervezte a kilenc héten át tartó programot, melynek során hetente meleg ételt és tartósélelmiszer-csomagokat osztanak ki a nehéz helyzetben élő tataiaknak. A segélynyújtó akcióhoz magánszemélyek és vállalkozók is csatlakozhatnak még.

Kisalföld.hu

A vállalkozók és magánszemélyek támogatásával december 2. és 2024. január 27. között osztják a csomagokat. Az adományok személyenként 1–1 tál meleg ételt és a hétköznapokra 1–1 tartósélelmiszer-csomagot tartalmaznak. Eddig 37 vállalkozás csatlakozott a programhoz, ebből 21 vállalkozás pénzügyi adománnyal, míg 16 cég természetben nyújt segítséget. 

Az adományozók tartós élelmiszerekkel segítik a rászorulókat egészen január 27-ig. Fotó: tata.hu

– Hálás köszönettel tartozunk a Máltai Szeretetszolgálatnak, és minden más tatai civil szervezetnek, intézménynek, amelynek munkatársai egész évben sokat tesznek azért, hogy senki ne maradjon itt a városban segítség nélkül. Ezek a szervezetek jelzik felénk, hogy kik kerülnek a látókörükbe, kik azok, akik rászorulnak a támogatásra, nekik segítünk ilyenkor. Hálásan köszönjük a helyi cégeknek, a vendéglátóipari vállalkozásoknak, a tatai óvodásoknak és szüleiknek is azt az összefogást, amelynek köszönhetően kilenc héten át, minden hétvégén ki tudjuk osztani ezeket az adományokat mindazoknak, akiket a szociá­lis szervezetek lejelentettek, és akik ezért regisztrációs kártyát kaptak – nyilatkozta Michl József polgármester. 

Hozzátették, hogy az akció­hoz még lehet kapcsolódni. Aki szeretne segíteni felajánlásával, jelezze Vámosiné Illés Márta önkormányzati kapcsolattartónál, e-mailben a [email protected] címen, vagy telefonon a 06-30/ 867-6938-as számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában