Közügyek

2023.11.23. 10:30

Ülések, közmeghallgatások Árpáson és Vadosfán

November 23-án, csütörtökön délután fél ötkor kezdődik a vadosfai képviselő-testület közmeghallgatása, majd ülése a községházán.

Kisalföld.hu

Az érdeklődők tájékoztatást kapnak a község költségvetésnek alakulásáról. A testület dönt a 2023/2024-es szezon hóeltakarítási munkáival kapcsolatos szerződésről, megválasztja a helyi választási bizottság tagjait és napirenden lesz a 2024-es belső ellenőrzési terv. Az ülésen tárgyalnak a játszótéri eszközök beszerzéséről is.

Árpáson november 29-én, szerdán délután öt órától tartanak közmeghallgatást és testületi ülést a községházán. A helyiek beszámolót hallhatnak a falu fejlesztéseiről és a tervekről.

A képviselő-testület tárgyal az idei költségvetési rendelet módosításáról, a helyi adókkal foglalkozó rendeletről, a helyi építési szabályzatról. Megválasztják a képviselők a helyi választási bizottságot és meghatározzák jövő évi munkatervüket. A Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázatra érkezett igényeket is elbírálják. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában