Parkolás

2023.11.30. 14:25

Idén már csak a bérletesek parkolhatnak a győri Jókai parkolóházban

A piros övezetben este 8 óráig kell fizetni a parkolásért.

Barki Andrea

Forrás: Győr-Szol

A Győr-Szol Zrt. értesítése szerint a győri Jókai parkolóházat 2023. november 30-tól 2024. január 2-ig, csak bérletkártyával rendelkező autósok használhatják, a létesítménybe parkolójeggyel nem lehet behajtani. A Jókai parkolóház 2024. január 3-án 7 órától működik a megszokott rend szerint.

A fenti időszak alatt a következő parkolási lehetőségeket ajánlja a szolgáltató az autósok figyelmébe, ahol jó eséllyel találnak szabad helyeket advent idején is:

Fürdő téri parkoló (320 Ft/óra), Révai parkolóház (300 Ft/óra), Tarcsay utcai parkoló (150 Ft/óra), Nádorváros felől az Eszperantó utcai parkolók (szombat, vasárnap díjmentes), Révfalu felől a Damjanich utcai parkolók (szombat, vasárnap díjmentes), Sziget és Újváros irányából a Bercsényi ligeti parkolók (szombat, vasárnap díjmentes).

A szolgáltató arra is felhívja az autósok figyelmét, hogy pénteken és szombaton Győrben, a belvárosi I. övezetben (piros) a díjköteles idő este 20 óráig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában