Wöller terem

2023.11.28. 17:44

Fizika tanáraik nevét őrzi a terem a szabadhegyi-iskolában

Az emléktábla Peresztegi Erika művésztanár keze munkáját dicséri.

Kisalföld.hu

Az intézmény két szeretett és megbecsült tanáráról nevezték el a fizika termet a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnáziumban. Wöller László és felesége, Wöller Lászlóné Erika közel 40 éves pályafutásuk alatt meghatározói voltak az iskola arculatának, a fizika tanár házaspár sok gyerekkel megszerette meg a tantárgyat, vezetői szerepben pedig számos nehéz helyzetben  képviselték az intézmény és vele együtt a diákok érdekeit. A pedagógus házaspár 4 évvel ezelőtt egy tragikus autóbalesetben hunyt el. Az intézmény volt és jelenlegi dolgozói és diákjai azzal tisztelegtek előttük, hogy emléküket most már az iskola fizika szaktanterme, a Wöller-terem is őrzi.

 

A névadó ünnepségen az intézmény nyugdíjas pedagógusai és aktív dolgozói jelenlétében Rémi Péter igazgató és Módos Dezső korábbi igazgató leplezte le az emléktáblát. Az emléktábla Peresztegi Erika művésztanár keze munkáját dicséri.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában