Kitüntetés

2023.11.03. 15:00

Elismerés a vízügyesnek

Ruff Gábor, az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Tatai Szakaszmérnökségének területi felügyelője főigazgatói elismerésben részesült a nemzeti ünnep alkalmából.

Kisalföld.hu

Ruff Gábor 2007-ben végzett a Széchenyi István Egyetem környezetmérnöki szakán, majd 2010 decemberében kezdett dolgozni területi felügyelőként. Kezdetektől ellátja a Concó és a Bakony-ér vízfolyások vízgyűjtő területein a szak- ágazati, üzemelési, fenntartási munkák tervezését, irányítását. 2013-ban, a dunai „évszázad árvize” idején műszaki irányítóként vett részt a védekezési munkák szervezésében és lebonyolításában, majd 2014-ben a Kerka patakon kialakult árhullám elleni védekezésben töltött be jelentős szerepet. Bebizonyította, hogy idegen területen is hamar kiismeri magát és gyors, megfontolt döntéseket tud hozni. Jelenleg ellátja az Által-ér területi felügyelői munkáit is, emellett projektek felügyeletében is közreműködik. Ezek közül a legkiemelkedőbb az EuroVelo 6 kerékpárút építése. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában