6 napirendi pont

2023.11.29. 15:00

Civilek pénzeiről döntenek a soproni közgyűlésen

Kisalföld.hu

A soproni városvezetés csütörtökön tartja a soron következő közgyűlését, ahol 6 napirendi pontról döntenek. Elsőként a civil szervezetek támogatásáról esik szó. A városban működő szervezetek részesülhetnek pénzbeli támogatásban, hogy az ünnepek közeledtével végezhessék jótékonysági tevékenységüket. Az előterjesztésben 12 civil alapítvány szerepel. Majd a Halász utcai tagóvoda „B” épületének idei használatáról szóló beszámoló kerül terítékre. 

Szavaznak arról is, kiket tüntet ki a város az idei Hűségnapon. A városvezetés dönt a Soproni Tankerületi Központtal kötendő konzorciumi együttműködésről, amely a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és AMI Botond utcai tömbjének felújításával kapcsolatos. Az önkormányzat résztulajdona az F.K.L Sportszolgáltató Kft., így szavazniuk kell a társaság soron következő taggyűlésének napirendjéről is. Végezetül a képviselő-testület zárt ülésen szavaz arról, hogy az idei Hűségnapon kiket részesítsenek városi kitüntetésben. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában