Együttérzés és támogatás

2023.11.13. 18:26

A győri társulat is együttérez a Nemzeti Színház sérültjeivel és vezérigazgatójával

Hírportálunk is megírta, hogy Vidnyánszky Attila vezérigazgató a Rómeó és Júlia péntek esti sajnálatos baleset hatására, elismerve felelősségét, lemondott a Nemzeti Színházban betöltött posztjáról.

Simon Roberta

Forrás: Győri Nemzeti Színház

Csák János, kulturális és innovációs miniszter a színházban történt balesettel kapcsolatos vizsgálat lezárultát követően foglalkozik a kezdeményezéssel, addig Vidnyánszky Attila ellátja a színház vezetésével összefüggő feladatait.

A Győri Nemzeti Színház társulatának nevében mielőbbi felépülést és visszatérést kíván a balesetet szenvedett Szász Júliának és Horváth Lajos Ottónak. Bakos-Kiss Gábor igazgató személyes hangvételű posztot is írt közösségi oldalára, amelyben együttérzéséről és támogatásáról adott hangot.

Drága Julcsika és Lali! Gyors és mihamarabbi teljes gyógyulást Nektek! Veletek vagyok! És Veled Attila! Átvezetni a társulatot ezen a drámai helyzeten is Te vagy hivatott! Szükség van Rád, a tudásodra, a tehetségedre, a színház iránti olthatatlan szenvedélyedre!

 - írta bejegyzéséhez a győri színházigazgató, aki 2014-től volt a Nemzeti Színház tagja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában