Pannon-Víz

2023.10.14. 15:00

Vízóraállás online

A postai úton, bejelentőlapon történő vízóraállás-bediktálási lehetőség megszűnt költséghatékonysági okok miatt – közölte a Pannon-Víz Zrt.

Kisalföld.hu

A szolgáltató kéri a felhasználókat, hogy elsősorban online küldjék el az óraállásokat a www.pannon-viz.hu weboldalon a „Mérőállás bejelentés” vagy „Online ügyfélszolgálat” menüpontban, illetve a „Pannon-Víz” elnevezésű telefonos applikáción keresztül. 

A regisztrációt követően be lehet állítani a tulajdonos profilját, majd egy sablonként elmentheti ingatlanjainak, azon belül pedig mérőóráinak adatait. Így a következő lejelentésnél már nem kell azokat újra megadni. 

Az óraállások jelentése során az egész köbméterek mennyiségét szükséges megadni. A digitális felület előnye, hogy mérőóraállásához fénykép is csatolható a biztosabb adatközlés érdekében, valamint később is visszanézhető. Az online felület alkalmazásánál fontos odafigyelni az adatok helyességére, e-mail-cím-változás és mérőcsere esetén pedig a módosításra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában