Közszolgáltatások

2023.10.21. 10:16

Ünnepi tudnivalók Győrben - Így parkolhatunk a városban a hosszú hétvégén

A Győr Szol Zrt. hiba- és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon mindennap 0–24 órában hívható.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

Október 23-án, hétfőn az Orgona utcai, Jókai utcai és ETO Parkban lévő ügyfélszolgálati irodái a társaságnak egységesen zárva tartanak, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

Hétfőn a Jókai, a Révai, az Árpád, a Vásárcsarnok, a Dr. Petz Lajos és a Kodály parkolóházban, a Dunakapu mélygarázsban, valamint a Fürdő téri parkolóban folyamatosan a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni, ugyanakkor a felszíni fizetőparkoló-hálózat, valamint a Széchenyi István Egyetem P5 és P6 jelű fizetőparkoló-zónájának beállói díjfizetés nélkül vehetők igénybe. A vásárcsarnok hétfőn zárva tart.

A Barátság Sportpark hétfőn korlátozott nyitvatartással üzemel. A kiszolgálólétesítmény zárva lesz, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatók. Az ünnepnapon a szabadhegyi, nádorvárosi, révfalui, újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori és Koroncói úti köztemetők a nyitvatartási rendnek megfelelően egységesen 7 és 20 óra között látogathatók. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában