Négy témában egyeztettek

2023.10.10. 16:18

Költségvetést módosított a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács

Október 4-én a városházán ülésezett a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács (TKTTT), melynek tagjai ezúttal négy napirendi pontban szavaztak.

Kisalföld.hu

Az ülés a társulás idei költségvetésének módosításával, valamint a 2023. év I. félévi teljesítésről szóló tájékoztató megtárgyalásával kezdődött. Ezzel kapcsolatban Michl József, a társulási tanács elnöke elmondta: 

Két nagy intézményünk van fenntartóként, a Szociális Alapellátó Intézmény és a Kistérségi Idősek Otthona, ezen intézmények költségvetése pedig rajtunk keresztül fut. Ilyenkor, ősszel a kistérségi költségvetés áttekintése az egyik nagy feladatunk, hogy megtehessük a szükséges módosításokat, az állami finanszírozás ugyanis nőtt.

A pénzügyi témák mellett a tanács tagjai tájékoztatókról is egyeztettek, többek között az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli Regionális Szervezetétől, az orvosi ügyeleti feladatok ellátásának eddigi tapasztalatairól esett szó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában