Költséghatékonyság

2023.10.13. 11:30

Fontos változás jön - Mutatjuk, hogyan intézhetjük a vízóraállását a Pannon-Víz felé a jövőben

A vízóraállás postai úton történő bejelentését költséghatékonysági okok miatt kivezették, így a bejelentőlapon történő diktálás megszűnt a Pannon-Víz Zrt-nél.

Kisalföld.hu

Fotóillusztráció: Kisalföld-archívum

A szolgáltató kéri a felhasználókat, hogy elsősorban online küldjék el az óraállásokat a www.pannon-viz.hu weboldalon a "Mérőállás bejelentés" vagy "Online ügyfélszolgálat" menüpontban vagy a „Pannon-Víz” nevű telefonos applikáción keresztül.

A regisztrációt követően be tudja állítani a tulajdonos a profilját, majd elnevezett sablonként elmentheti ingatlanjainak, azon belül pedig mérőóráinak adatait. Így a következő lejelentésnél már nem kell újra megadni.

Az óraállások lejelentése során az egész köbméterek mennyiségét szükséges megadni. A digitális felület előnye, hogy mérőóraállásához fényképet is csatolhatnak a biztosabb adatközlés érdekében, valamint a lejelentéseket bármikor vissza is nézhetik. A sikeres adatbeküldést követően a rendszer a megadott e-mail címre visszaigazolást küld a felhasználó részére.

Az online felület alkalmazása során fontos odafigyelni az adatok helyes megadására, valamint e-mail cím változás esetén az új e-mail cím, mérő csere esetén pedig a gyári szám módosítására.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában