Kisalföld anno

2023.10.26. 20:11

Erről írtunk - 25 éve lőtte le tanárnő feleségét, majd magát is egy férfi Újvárosban

Kisalföld.hu

Erről írtunk 5 éve

Koszorúkeringő - Mától indul a roham

A halottak napjához annyira hozzátartozik az őszi érzés, hogy napos időben a forgalom sem indult be Győr egyik legnagyobb koszorúárusítójánál. A hidegben viszont azonnal. A koszorúk ára van, ahol nem változott, máshol 10 százalékkal drágult. Az utóbbi években nemhogy nem spórolunk a kegyeleten, inkább bőkezűbben vesszük a koszorút, több fogy a 5500, 4500 és 3500 forintos görögből, s a 4 és 5 ezer forintos fekvő, álló tálakból.

 


Erről írtunk 10 éve

Orvosátverés doktori módon?

Zsebedits Patrik óhatatlanul is részese lett a napokban kirobbant orvosbotránynak. A győri egyetemista fiú ezért valójában semmit sem tett, csak annyit, hogy október 22-én (az augusztusban kapott vizsgálati időpontban) megjelent a szakorvosnál. A rendelőben azt mondták neki: „A doktor úr szabadságra ment, így nem tudja megvizsgálni.” Mielőtt azt gondolnánk, hogy ennek a történetnek Patrik a nagy vesztese, jó tisztázni: nem. A valódi vesztes a szabadságon lévő doktor, aki egyike annak a több mint hatvan orvosnak, akit a floridai orvoskongresszusra vélhetően beugrattak.

 


Erről írtunk 25 éve

Családi tragédia Újvárosban

Megdöbbentő tragédia történt Győrött, Újváros egyik családi házában. Szóváltást követően a 46 éves férj engedély nélkül tartott sörétes lőfegyverével meglőtte 43 éves feleségét, aki a helyszínen meghalt. A férfi ugyanezzel a puskával öngyilkosságot követett el. Annyit még megtudunk, hogy a családban két fiút neveltek a szülők, s a 13 éves kisebbik gyermek a történtek idején a házban tartózkodott. A férfi építészként dolgozott Győr egyik jónevű cégénél, tervezett, építkezéseket vezényelt le. A szomszédok szerint éjjel-nappal dolgozott. Felesége csinos, jól szituált asszony és anya volt, aki némettanárként dolgozott a győri Kazinczy-gimnáziumban. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában