EzTörténtKisalföld

2023.09.11. 20:00

Erről írtunk: eladó víztorony Rábacsécsényben

Erről írt a Kisalföld 10,20,30 éve szeptember 11-én.

Kisalföld.hu

10 éve történt – Víztorony eladó

Eladó az öt falut ellátó víztorony Rábacsécsényben. 25 millió forintot kérnek érte. „Belterületi ingatlan hidroglóbusszal eladó”, hirdeti a rábacsécsényi Koncz család. Még hozzáteszik: akár bontásra is. A Pannon-Víz zrt. szerint nem lehet magánkézben a hidroglóbusz, így értékesíteni sem tudják.

20 éve – Emlék a New York-i tragédiának

Sajátos módon állított emléket a kedvenc városát ért tragikus terrortámadásnak Oravecz József A győri fiatalember autóján NYC 911-es rendszám hirdeti a két évvel ezelőtt történteket. A tragédia idején éppen Horvátországban üdült, mikor egy hivatalos ügyekről folytatott telefonbeszélgetést félbeszakítva barátja felkiáltott: „Ég a torony, mindjárt visszahívlak!”

30 éve – Szamuráj kardos konfliktus rendezés

Tíz-tizenöt marcona férfi állított be a Konflis büfébe, hogy szamuráj fegyverekkel rendezzenek egy családi konfliktust két ott lévő vendéggel. A tulajdonosa azonban sürgősen riasztotta a Győri Rendőrkapitányság ügyeletét. Három járőrkocsit, legalább nyolc rendőrt küldött a helyszínre, majd megjelentek a kommandósok is. Előállítani végül az egyik sértettet sikerült, akiről kiderült, hogy az egyik börtön már jó ideje keresi. A támadók mind egy szálig elszeleltek, a rendőrök azonban többüket ismerik, és várhatóan hamarosan begyűjtik majd őket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában