Vízipisztolycsata

2023.08.14. 11:57

Rekorddöntésre készül a komáromi Brigetio Gyógyfürdő

A Magyar Fürdőszövetség által szervezett országos vízipisztolycsatába hívja minden kedves vendégét a Brigetio Gyógyfürdő augusztus 19-én 14 órára!

Kisalföld.hu

Több mint 30 fürdőben, egész Magyarország területén egyszerre indul a vízipisztolypárbaj. Az esemény célja, hogy Magyarországon soha nem látott létszámmal játsszanak vízipisztolycsatát a fürdőlátogatók, így új országos rekord születhessen. A Magyar Fürdőszövetség egyébként ezen az eseményen nem csupán egy, de rögtön három rekordot is szeretne felállítani. Az első kihívásuk, hogy megdöntsék a korábbi rekordot azzal, hogy egyszerre a legtöbb fürdőben csatáznak vízipisztollyal. A második feladat új rekord felállítása az egyszerre vízipisztoly-csatázók összlétszámával. A harmadik és egyben utolsó kihívásuk megdönteni Szigetvár 2012-ben felállított 800 fős rekordját. – Minél többen vagyunk, annál nagyobb a buli! Szólítsd meg barátaidat, családtagjaidat, szomszédai­dat. Érkezz időben, hogy fel tudjunk együtt készülni – áll a szövetség közleményében.

A Brigetio Gyógyfürdő korlátozott számban tud vízipisztolyt biztosítani mindazoknak, akik részt szeretnének venni a rekordkísérletben, ezzel együtt kérik a kedves vendégeket, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal felszerelést augusztus 19-én. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában