A kórházat támogatják

2023.07.19. 20:31

Nyolcmilliót adományoztak a mosonmagyaróvári adományszámláról Beregszásznak

A mosonmagyaróvári önkormányzat a háború első napjaiban megnyitott „Beregszászért” adományszámlára befolyt összegből 8 millió forintot utalt át egy jótékonysági alapítvány közvetítésével támogatásként a válságos helyzetben levő Linner Bertalan Beregszászi Járási Kórház javára.

Mészely Réka

A felvételen Árvay István mosonmagyaróvári polgármester Babják Zoltán beregszászi polgármesterrel.

Beregszász polgármestere, Babják Zoltán meghívását elfogadva a napokban Kárpátaljára látogatott Árvay István mosonmagyaróvári polgármester és Muráncsik László önkormányzati képviselő. A Megtörhetetlenség 500 napja címet viselő rendezvényen Beregszász testvérvárosai képviseletében a Lajta-parti városon kívül Budapest, Ferencváros, Csepel, Zalaegerszeg, Nyíregyháza és Hajdúböszörmény polgármesterei, delegációi is részt vettek. 

A polgármester közösségi oldalán adta azt is hírül, hogy a mosonmagyaróvári önkormányzat a háború első napjaiban megnyitott „Beregszászért” adományszámlára befolyt összegből 8 millió forintot utalt át egy jótékonysági alapítvány közvetítésével támogatásként a válságos helyzetben levő Linner Bertalan Beregszászi Járási Kórház javára. Az összeg a város, a gazdasági társaságok és magánszemélyek adakozásából gyűlt össze. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában