Közbiztonság

2023.07.20. 16:35

Közös razzia – Fokozottabb rendőri jelenlét várható Győr-Szigetben

A jövőben a lakosság gyakrabban számíthat a városrészben fokozottabb rendőri jelenlétre és ellenőrzésekre.

Kisalföld.hu

Forrás: police.hu

A Győri Rendőrkapitányság és a Városrendészet egyenruhásai összefogva razziáznak a közeljövőben Szigetben – osztotta meg weboldalán a rendőrség. Mint írják: cél az ott élők közbiztonságérzetét javítani. 

A közös razziát azzal indokolják, hogy a kriminális cselekmények felderítése és megelőzése miatt indokolt az érintett környék fokozottabb ellenőrzése. 

A közterületen is gyakran fogyasztanak alkoholt, valamint vannak, akik kábítószer fogyasztásában is érintettek. A környék egyes utcáiban a szórakozási magatartások is gyakran rendbontók, jogszabálysértők, és az ilyen jellegű – sokszor garázda – cselekmények negatív irányban befolyásolják a város közrendjét és közbiztonságát. A jövőben a lakosság gyakrabban számíthat a városrészben fokozottabb rendőri jelenlétre, illetve társhatóságokkal és társszervekkel együttműködve fokozottabb ellenőrzésekre – írják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában