Helyi közélet

2023.07.02. 13:56

Diplomákat adtak át az egyetemen Győrben

Megkezdődtek a Széchenyi István Egyetem diplomaosztó ünnepségei. Szombaton, kora délután a Művészeti Kar végzős hallgatói vehették át diplomájukat a Zsinagógában (Egyetemi hangversenyterem).

kisalfold.hu

Forrás: SZE

Fotó: Májer Csaba József

Az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar diplomaosztó ünnepsége július 7-én lesz Mosonmagyaróváron, a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói pedig július 17-én, hétfőn vehetik majd át diplomájukat a Győr Városi Egyetemi Csarnokban.

Ugyanezen helyszínen július 18-án a Egészség- és Sporttudományi Kar következik, július 19-én a Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kar, július 20-án az Apáczai Csere János Pedagógiai-, Humán és Társadalomtudományi Kar – Tanító és Gyógypedagógia képzés, valamint a Apáczai Csere János Pedagógiai-, Humán és Társadalomtudományi Kar, július 21-én pedig a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Felsőoktatási szakképzés és alapképzés, Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar Mesterképzés és szakirányú továbbképzés.

Július 22-én, a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar, az Audi Hungaria Járműmérnöki Kar, valamint az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar Környezetmérnöki szakának végzős hallgatói vehetik át diplomájukat a Győr Városi Egyetemi Csarnokban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában