Szent László

2023.06.24. 16:28

Ünnepséget tartottak a soproni nyugállományú határőrök - fotók

A soproni nyugdíjas határőrök szombaton tartottak megemlékezést Szent László napjához kapcsolódva a BM Klub kertjében, ahol Mihályi Ervin, a Határőr Nyugdíjasok Soproni Egyesületének elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Papp Fanni

Az elnök beszédében kiemelte, 31. éve annak, hogy a határőrök Sopronban találkoznak a határőrség napja alkalmából. A megemlékezésen részt vett a városvezetés nevében többek között Farkas Ciprián polgármester és Simon István alpolgármester, valamint Juhász Adrienn és Stöckert Tamás 
önkormányzati képviselők.

Az ünnepi beszéd után a jelenlévők megkoszorúzták a klub a kertjében található kopjafát, ahol a városvezetés mellett a Soproni Rendőrkapitányság vezetői is lerótták tiszteletüket. Végezetül, de nem utolsó sorban a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége elnöksége BEOSZ Közösségéért Érem bronz fokozatát adományozta a 89 éves egyesületi tagnak, Kocsis Imrének.

Az ünnepség közös ebéddel és baráti beszélgetéssel folytatódott a brennbergbányai Szent Borbála téren.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában