320 forint

2023.06.22. 14:08

Parkolás a győri élményfürdőnél

Mióta megnyitott a győri fürdő, lehet használni a Fürdő téri parkolót, amely folyamatosan üzemel. A parkolás díja 320 forint óránként, a díjszámítás 15 perces egységekben történik.

kisalfold.hu

A Rába Quelle Vízi Élménypark és Gyógyfürdőbe érkező vendégek – a gyógyászati részleget igénybe vevők is – maximum 1300 forint parkolási díjat fizetnek, amennyiben a sorompónál húzott parkolójegyüket a fürdőben érvényesíttetik. A mennyiben az ott tartózkodás óradíja nem éri el az 1300 forintot, értelem szerűen a parkolásért kevesebbet fizetnek. A fürdőben érvényesített parkolójegy díját az automata kasszánál ki kell egyenlíteni, csak ezt követően menjenek járművükhöz. A díjfizetés után 10 perc áll rendelkezésre, hogy a parkoló sorompójánál kihajtsanak. A Fürdő téri parkolóba a bérletek nem érvényesek.

Az érvényes Mozgáskorlátozott parkolási igazolvánnyal rendelkezőknek is kell jegyet váltaniuk a jegykérő gomb megnyomásával, de a kijárati sorompónál az igazolvány bemutatása esetén parkolás díjmentes lesz.

A Fürdő téri parkoló területén lévő elektromos töltőket a Mobiliti applikációval lehet használni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában