Elismerés a legjobbaknak

2023.06.26. 11:27

Ösztöndíjakat adtak át Tata legszorgalmasabb diákjainak

2007 óta az iskolák tantestületeinek javaslatai alapján adják át rendszerint a tanév végén a legszorgalmasabb általános és középiskolai diákoknak járó önkormányzati ösztöndíjakat.

kisalfold.hu

A napokban két diák, Dereskei Nóra (Tatai Református Gimnázium) és Lukács Gergely (Színes Iskola) kapták meg ezt az elismerést Rigó Balázstól, Tata alpolgármesterétől. Mindkét fiatal a tanévzáró ünnepség keretében vehette át a neki járó elismerést. Rajtuk kívül még hatan, tehát összesen nyolc diák kapta meg idén a „Legszorgalmasabb Tatai Diák 2023” önkormányzati ösztöndíjat. 

Lukács Gergely Rigó Balázs alpolgármestertől vette át az ösztöndíjat.


 

Dereskei Nóra a tanévzáró ünnepségen vette át az önkormányzati ösztöndíjat. Forrás: www.tata.hu

Az ösztöndíjasok teljes listája: Mészáros Menyhért (Kőkúti iskola), Farkas Balázs (Kőkúti Általános Iskola Fazekas Utcai Tagintézménye), Száraz Dóra (Vaszary János Általános Iskola), Szilágyvári Kata (Talentum Iskola), Dereskei Nóra (Tatai Református Gimnázium), Lukács Gergely (Színes Iskola), Tamás Dávid László (Eötvös-gimnázium) és Tóth Bence (Bláthy Ottó technikum). 
Elmondható, hogy mind- egyikük elsősorban a közösségükért végzett munkájukért, szorgalmukért, többféle területen (sport, zene, tanulás) nyújtott teljesítményükért részesültek az ösztöndíjban. Rendszeresen részt vesznek érdeklődési körüknek megfelelő tanulmányi versenyeken. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában