Jótékonyság

2023.06.30. 13:31

Optikai felajánlás - Új szemüveget készítenek a Bagolyvár Gyermekotthon kis lakóinak

Évekre nyúlik vissza a győri Bagolyvár Gyermekotthon és a győri Nádorvárosi Optika kapcsolata, rendszeresen itt készítik a gyermekek szemüvegeit.

kisalfold.hu

Lővei-Józsa Erika, a győri Bagolyvár Gyermekotthon szakmai vezetője a napokban vette át Mohos Pétertől, a Nádorvárosi Optika ügyvezetőjétől a két szemüveg elkészítését fedező ajándékutalványt. Fotó: Rákóczy Ádám

Mohos Péter, a Szemészeti Centrum tulajdonosa szerette volna meglepni és támogatni az otthon lakóit, ezért felajánlotta két, komplett, személyre szabott szemüveg elkészítését. A két közel százezer forintos ajándékutalvány egy évig használhatja fel a Bagolyvár Gyermekotthon.  

Lővei-Józsa Erika, az intézmény szakmai vezetője elmondta lapunknak, hogy mindig, minden segítség jól jön az otthonban élőknek. Ezért is örültek nagyon a Nádorvárosi Optika felajánlásának. - A legjobbkor jött az ajándék, ugyanis egy kislány és egy kisfiú szemüvegcseréje is sürgető lett. Nagyon hálásak vagyunk, a következő hetekben biztos fel is használjuk az utalványt - fogalmazott Lővei-Józsa Erika.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában