A Százszorszép óvoda részesül támogatásban

2023.06.15. 10:38

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a jótékonysági bált Bábolnán

A Komáromi Járási Hivatal 2014 óta szervezi meg a Komáromi Járási Jótékonysági Bált, melynek idén Bábolna adott otthont. A rendezvény bevételét a helyi Százszorszép Óvoda és Bölcsőde kapta.

Szinak Evelyn

Az idei nyertes a bábolnai Százszorszép Óvoda és Bölcsőde lett. FOTÓ: Hantos Péter

A Komáromi Járási Hivatal vezetője, Molnárné dr. Taár Izabella ötlete nyomán 2014 óta szervezik meg a Komáromi Járási Jótékonysági Bált, melynek bevételét minden esztendőben egy-egy helyi óvoda kapja meg. Az idei, gálával egybekötött rendezvénynek Bábolna volt a házigazdája, a vendégeket előbb a Ménesbirtok kamaraszínházába, majd az Ötösfogat étterembe várták. 

Az idei nyertes a bábolnai Százszorszép Óvoda és Bölcsőde lett. FOTÓ: Hantos Péter

Az ünnepi alkalmon a vármegye és a járás vezetői, polgármesterei, oktatási és nevelési intézmények munkatársai, valamint a környékbeli vállalkozók is megjelentek. A gálaest ünnepi műsoráról a kilenc érintett település művészeti csoportjai gondoskodtak, akik vidám és megható pillanatokat szereztek a résztvevőknek. 

Molnárné dr. Taár Izabella, a járási hivatal vezetője elmondta: a hivatalok munkatársai nap mint nap teszik a dolgukat, az emberi kapcsolatokra, találkozásokra azonban kevés idő jut, ezért szervezték meg az első bált, illetve azért, hogy a járás nyolc településének óvodáját anyagilag is támogatni tudják. 

Molnárné Dr. Taár Izabella, a Komáromi Járási Hivatal vezetője kiemelte: a járás egy nagy családdá vált a jótékonysági bálnak köszönhetően.

„Szerettünk volna egy pozitív lábnyomot hagyni. Csoda és isteni adomány, hogy az önkormányzatok, a hivatalok és a gazdasági élet szereplői meghallották hívó szavunkat. Így lett a járás egy nagy család” – fogalmazott a járási hivatalvezető, aki hozzátette, Kisigmándon ugyan nem működik óvoda, de a település szintén megérdemel egy ilyen gálát, melyre jövő év elején kerülhet sor. Hogy lesz-e a karitatív kezdeményezésnek folytatása, arra egyelőre nincs ígéret. 

Az idei bál bevételét a bábolnai Százszorszép Óvoda és Bölcsőde kapta meg. Az eseményen dr. György István államtitkár is köszöntötte az egybegyűlteket. 

A gálán a járás településeinek művészei, kulturális csoportjai léptek fel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában