Ízutazások ajándékkal

2023.06.20. 11:13

Észak-Komáromot is meghódította a KomGasztro

Véget értek a KomGasztro 3. évadának forgatásai. A műsorvezető, Proczeller Tamás és az ország gasztrokibice, Sági Szilárd ezúttal az észak-komáromi éttermeket kereste fel. Megragadva a lehetőséget ajándékként elvitték magukkal a komáromi Jókai-palacsinta receptjét is.

Szinak Evelyn

A KomGasztro videósorozat nemrégiben új lendületet kapott a 3. évadában. Sági Szilárd gasztrokibic és Proczeller Tamás műsorvezető meglátogatták az észak-komáromi Bridge, Prestige, Zucca, Főnix, Klapka, Bella és Fabrica22 éttermet, ahol lehetőségük nyílt megismerni a tulajdonosokat, beszélgetni velük, és persze kipróbálni az ínycsiklandó ételeiket. 

A KomGasztro harmadik évadában Sági Szilárdék hét észak-komáromi étteremben jártak.

„Az Észak-Komáromban található éttermek egyedi stílusa és különleges konyhája mindig is vonzotta az érdeklődőket. A város történelmi és kulturális háttere visszaköszön a vendéglátóegységekben. Ebben az évadban lehetőségünk nyílt bepillantást nyerni a helyi gasztronómiai színtérbe és felfedezni az ízletes ételek gazdag világát. A hét meglátogatott helyszín mind tartogatott egy kis pluszt számunkra. A forgatások során az elkészített ételeken keresztül vendéglátóinkat egy kicsit jobban is megismerhettük. Megragadva a lehetőséget ajándékként elvittük magunkkal a komáromi Jókai-palacsinta receptjét, ami a Duna túlpartján is nagy sikert aratott” – mondta el Proczeller Tamás. 

A komáromi Jókai-palacsinta receptje megtalálható az iranykomarom.hu oldalon.

Az elkészült műsorok heti rendszerességgel, péntekenként kerülnek ki a KomGasztro Facebook-oldalára. Tamás hozzátette: a nyár folyamán sem pihennek, folytatják az elkezdett munkát. Dél-Komárom turisztikai attrakcióihoz, fürdőihez kapcsolódó helyszíneken főznek majd Sági Szilárddal, az ikonikus helyszíneken jobbnál jobb nyári ételeket készítenek, és természetesen a Jókai-palacsinta kóstoltatása is folytatódik. Például a Brigetio Gyógyfürdőben és a WF Szabad- időparkban is feltűnnek majd egy-egy kóstoltatással. 

A helyi éttermek mindegyikében egy kis pluszra leltek. FOTÓ: Komáromi Városmarketing Kft.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában