Érdemes Diák

2023.06.25. 15:00

Elismerik a jól teljesítő diákokat Acsalagon

A település jól teljesítő tanulóit elismerésben részesíti az acsalagi önkormányzat.

kisalfold..hu

Megalapították ugyanis az Acsalag Község Érdemes Diákja díjat a kiváló tanulmányi eredményt elérő, a település hírnevét öregbítő, közép- vagy felsőfokú tanulmányokat folytató tanulók jutalmazására. 

Nevezetesen az a diák kaphatja meg a díjat, aki országos tanulmányi vagy országos szakmai tanulmányi versenyen, illetve művészeti vagy sportteljesítményével 1–10. helyezést ért el. Javaslatot a díjazottra a képviselő-testület tagja vagy acsalagiak tehetnek, melyet írásban várnak az önkormányzat címére július 1-jéig (9168 Acsalag, Fő utca 75.). 

Az elismerő címről a képviselő-testület minősített többséggel dönt. A jelölt, amennyiben egyetért a javaslattal, köteles bemutatni a bizonyítványát, illetve a tanulmányi versenyen elért helyezését igazoló okiratot. A díj ünnepélyes átadására július 8-án, a falunapon kerül sor, melynek programját hamarosan közzéteszi az önkormányzat. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában