25-en indultak el az úton

2023.05.25. 12:32

Vizsgát tettek a kapuvári tűzoltók

Múlt hétvégén a Kapuvári Járás önkéntes és létesítményi tűzoltói adtak számot tudásukról a 40 órás tűzoltó alaptanfolyam zárásaként.

kisalfold.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

A vizsgán huszonöt felkészült önkéntes és létesítményi tűzoltó számolt be a megszerzett tudásáról. A vizsgázók elméleti feladatlapot töltöttek ki, majd a gyakorlati feladatokon keresztül mutatták be tudásukat. 

"Ez a kezdet, amire a továbbiakban lehet építkezni" - emelte ki a vizsgabizottság elnöke, Galumba Lajos alezredes vármegyei tűzoltósági főfelügyelő. 

A vizsga zárásaként Kiss László alezredes, a Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője beszélt arról, hogy a közösség szolgálata, a biztonság növelése mindannyiunk feladata, a most sikeres vizsgát tett tűzoltók is már ennek a feladatnak a részesei azáltal, hogy a megszerzett tudásukat hasznosítják.

Végezetül a vizsgabizottság gratulált a vizsgát sikeresen teljesítőknek - számolt be az eseményről a katasztrófavédelem. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában