Másfél évtizede támogató

2023.05.25. 21:12

Továbbra is a Graboplast marad a győri kajak-kenu névadó szponzora

A győri Graboplast Padlógyártó Zrt. több mint másfél évtizede támogatja névadóként az ország egyik legeredményesebb klubját, a Győri Vízisport Egyesület kajak-kenu szakosztályát. A támogatás folytatásáról szóló szponzori szerződést Ivan László a Graboplast vezérigazgatója, és Weisz Róbert a Graboplast Győri Vízisport Egyesület társelnöke írta alá csütörtökön.

kisalfold.hu

Forrás: Graboplast

Ivan László a Graboplast vezérigazgatója elmondta, hogy a Graboplast hosszú ideje igazi sikersportágat támogat és nagyon büszke az egyesület színeiben sportoló versenyzőkre - írta sajtóközleményében a Graboplast.

Egy olyan eredményes klubot támogatunk, amely nagy gondot fordít az utánpótlásképzésre, a gyerekek és fiatalok egészséges életmódra nevelésére. Bízunk benne, hogy a fiatalok a hasznos szabadidős elfoglaltság mellett, idén is elérik kitűzött céljaikat, melyhez sok sikert és kitartást kívánok.

 – tette hozzá Ivan László.

Weisz Róbert a klub társelnöke köszönetét fejezte ki a támogatói tevékenységért és az együttműködés kapcsán elmondta: ”Örülök, hogy továbbra is a Graboplast marad a győri kajak-kenu névadó főszponzora. Az eredmények tekintetében továbbra is az ország egyik legeredményesebb egyesülete vagyunk valamennyi korosztályban. A versenyszezon elkezdődött, a különböző korosztályú versenyzőink a hétvégi győri Kadler Gusztáv Maraton Magyar Bajnokságon ismét bizonyíthatnak, és bízom benne, hogy sok szép eredményről tudunk beszámolni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában