Egy helyszínen, egyszerre, egy időben spiccbottal horgászó legtöbb gyermek

2023.05.24. 12:40

Rekordkísérletre készülnek Esztergomban

Egy különleges rekord elérésében vehetnek részt azok a gyerekek, akik eljönnek május 28-án, vasárnap 8 órától Esztergomba, a Kerek-tó partjára, ahol a Komárom-Esztergom Vármegyei Horgászegyesületek Szövetsége szervez nagyszabású rendezvényt.

kisalfold.hu

A gyereknapon szeretnék felállítani az „Egy helyszínen, egyszerre, egy időben spiccbottal horgászó legtöbb gyermek” rekordját, lesz ugrálóvár, arcfestés, rendőrségi és tűzoltó-bemutató, valamint 11-től Rózsás Viki ad gyermekműsort. Az érdeklődők a természetházban a halakról és a fenntarthatóságról hallhatnak előadást, délben a szervezők halászlével és gulyáslevessel látják vendégül a résztvevőket. 

Zoltai Dániel, a KEMHESZ elnöke elmondta, a szövetség, mint a vármegye legnagyobb civil szervezete, kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás nevelésére, a fiataloknak szóló programokra. A rendezvény elsődleges célja a horgászsport népszerűsítése, a halak, a víz megismerése, megismertetése. 

A szervezők kérik, hogy a gyermekeket szülő kísérje el. Érdeklődni Osvald Zsoltnál lehet, a 70/251-8868-as mobilszámon. A program a Mohosz-OHSZK HUNOP- és KIRE-pályázatainak támogatásával valósul meg. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában