Regionális küldöttgyűlés

2023.05.19. 13:21

A Komárom-Esztergom vármegyei máltaisok munkáját is elismerték

A tatai Szent Kereszt felmagasztalása templomban Both Zoltán káplán atya celebrálásával hálaadó szentmisével kezdődött a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület közép-dunántúli regio­nális küldöttgyűlése.

kisalfold.hu

A hálaadó szentmise után a küldöttek a tatai Piarista Rendházban folytatták a meghívó szerinti munkájukat. Bondor Lajos, a közép-dunántúli régió vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót Prei­ninger-Horváth Edina regio­nális ügyvezetőnek, aki levezette a küldöttgyűlés kötelező napirendi pontjait. A küldöttek elfogadták a 2022. évi beszámolót, a 2023-as terveket és költségvetést. Miután a küldöttek szavaztak az országos küldöttgyűlés delegáltjairól, sor került a kitüntetések átadására, melyhez méltó helyszín volt a Piarista Rendház díszterme. 

A máltais díjazottak Takácsné Ravasz Márta, Horváth István és Számné Kálmán Katalin. Fotó: Szinak Evelyn

A Szuverén Máltai Lovagrend Ukrán Segélyakció kitüntetését kapta Komáromból Számné Kálmán Mária Katalin, Horváth István és Ravaszné Takács Márta, Tatabányáról Talabéra Andrea és Tatáról Dupcsik-Séra Anita. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában