Hulladékszállítás, hulladékudvarok, ügyfélszolgálat

2023.04.05. 19:27

Ünnepi hulladékügyek és ügyfélszolgálati nyitvartás Győrben és a régióban

Hasznos tudnivalók a húsvéti hosszú hétvégére az ünnepi hulladékszállítás menetéről - tájékoztatta portálunkat a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

kisalfold.hu

Forrás: GYHG

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás a húsvéti hosszú hétvégén (április 7-én, 8-án, 9-én és 10-én) változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket.

A győri hulladékudvarok április 7-én, 9-én és 10-én egységesen zárva lesznek. Április 8-án a győri hulladékudvarok a rendes nyitva tartás szerint 10 és 18 óra között vehetőek igénybe. A Reptéri úti hulladékudvar technikai okok miatt zárva van. A nem győri hulladékudvarok április 7-én, 8-án, 9-én és 10-én egységesen zárva tartanak.

Április 7-én, 8-án, 9-én és 10-én a GYHG Bartók Béla úti ügyfélszolgálati irodája zárva lesz, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában