Tartós szeretet

2023.04.08. 18:34

Tanúságot tettek a nagylelkűségről - 460 kilogrammnyi felajánlás jött össze Csornán

A Katolikus Karitász idén is meghirdette a „Tartós szeretet” elnevezésű élelmiszergyűjtését, így buzdítva mindenkit nagyböjti jó cselekedetre. A csornaiak ezúttal is tanúságot tettek a jószívűségükről, a Jézus Szíve-templomban a Szent Antal-, a premontrei apátság templomában a Szent Vendel-oltárhoz várták az adományokat.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: Bencsik Ádám

Összesen 460 kilogrammnyi felajánlás érkezett, ami jó helyre került. Többségében liszt, cukor, olaj, tészta került a gyűjtőpontokra, de szép számmal jött össze rizs, konzervek és nem maradtak el az édességek sem.

A Jézus Szíve Karitászcsoport önkéntesei összesen 54 családhoz vittek húsvét előtt élelmiszercsomagot, ezzel is megkönnyítve az ünnepi készülődést. Ez alkalommal osztották ki a Győri Egyházmegyei Karitász-központból kapott 60 kilogramm zöldborsókonzervet, valamint vetőmagcsomagokat és Béres-cseppeket, ez utóbbit az idei évben is C-vitaminnal egészítették ki. Jár a köszönet minden adományozónak a nagylelkűségért. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában