Elismerés a munkáért, példamutatásért

2023.03.29. 21:00

Várják a jelöléseket a Győr Oktatásügyéért díjra

kisalfold.hu

A Győr Oktatásügyéért díj azon pedagógusnak vagy oktató-nevelő munkát segítő embernek adományozható, aki kiemelkedő munkájával és példamutatásával pedagógustársai, a tanulók, a szülők, a szűkebb és tágabb környezete előtt megbecsülést szerez a városban. Évente legfeljebb hárman részesülhetnek az elismerésben. A díjazottról a polgármester dönt. 
A díjak odaítélésére javaslatot tehetnek: Győr polgármestere, önkormányzati képviselő, győri székhelyű civil szervezet, valamint párt helyi szervezete, a közgyűlés illetékes bizottsága, a polgármesteri hivatal illetékes szervezeti egysége, az önkormányzat fenntartásában vagy működtetésében lévő intézmény, művészeti csoport, valamint győri székhelyű köznevelési intézmény pedagógus munkakörben, valamint nevelő- és oktatómunkát közvetlenül segítő munkakörben foglalkoztatottja. A javaslatnak tartalmaznia kell: a javaslatot tevő személy nevét, lakcímét, telefonszámát, elektronikus levelezési címét, az elismerésre javasolt nevét, lakcímét, foglalkozását, életútjának, tevékenységének ismertetését, valamint az elismerés megjelölését és részletes indoklását. A javaslatokat Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Humánszolgáltatási Főosztály, Intézményfenntartói Osztály vezetőjéhez kell benyújtani (9021 Győr, Honvéd liget 1.) április 3-ig. (Részletek: 96/500-255.) 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában