Szerelmes szívek

2023.02.13. 16:11

Valentin napi meglepetések Észak-Komáromban

Február 14-én számos érdekes program és meglepetés várja a párokat Észak-Komárom belvárosában - számolt be róla az önkormányzat a közösségi oldalán.

kisalfold.hu

A Tiszti Pavilon udvarán egy szív alakú selfie-pont várja a szerelmeseket, ahol délután 15 és 18 óra között készülnek ingyenesen fényképek, amiket később e-mailben kapnak meg a párok. Az ide érkezők apró édességet is kapnak, sőt szerelmüket a szerelemesek kútjánál egy lakattal is megerősíthetik. 

A belvárosi éttermek és kávézók is készülnek a Bálint napra. A Klapka, a Bella és a Bandérium étteremben a vacsorához prosecco vagy pezsgő jár ajándékba.  A De Luxxe cukrászdában minden süteményt fogyasztónak egy kávéval kedveskednek. A Sofia kávézóban minden fogyasztó vendégnek egy ajándék pohár bor jár keddtől vasárnapig. A Világ kávéi nevű kávézóban az alkalomhoz illően díszített szívecskés kávé várja a szerelmeseket. A Locals bárban minden meleg italhoz egy ízletes szívecskét adnak ajándékba.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában