Gyorsétterem

2023.02.21. 10:38

Tavasszal nyit a KFC Komáromban

Tavasszal nyitja meg gyorséttermét a KFC üzletlánc Komáromban.

kisalfold.hu

Fotóillusztráció: MW-archívum

Fotó: KISS ANNAMARIE

Dr. Molnár Attila polgármester ennek kapcsán kiemelte, mindenképpen pozitív üzenete van annak, hogy a világmárkák potenciált látnak a városban. Elmondta, hogy nagyon jó ütemben halad a KFC gyorséttermének építése a Vasmacska étterem mögött, a Tesco-parkoló területén. 

„A világmárka potenciált lát Komáromban. Fontos visszajelzés ez, amikor arról beszélünk, hogy Komárom a régió vezető szerepére tör. Idetalálnak, keresik a világmárkák Komáromot, hogy ide települjenek hozzánk” – fogalmazott dr. Molnár Attila. 

A tervek szerint a gyorsétterem 2023 tavaszán nyit, 90 férőhellyel bent és további harminccal a teraszon, emellett lesz autós kiszolgálás (drive-­­in), ami egy nagyon kedvelt forma. Az sem elhanyagolható, hogy 40 embernek adnak majd munkát, és természetesen ipar­űzési adót is fizet majd a cég, amiből Komárom tovább fejlődhet. „Remélem, hogy hamarosan újabb világmárkák Komáromba költözéséről tudok beszámolni” – fejezte be a polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában